Kitsunia

Mert az élet után is van élet
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Szabályzatunk

Go down 
SzerzőÜzenet
Shady

avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2016. Apr. 13.

TémanyitásTárgy: Szabályzatunk   Szer. Ápr. 13, 2016 11:13 am

!Szabályzat!

Regisztráció

Mindenképpen a karakter teljes nevével regisztrálj hiszen mindenkinek van egy kereszt és egy vezetékneve. A nem megfelelő felhasználónevet (picur15 és társai) azonnal törölni fogjuk. Legyünk már annyira felnőttek hogy ezt az apróságot megugorjuk.
Kérünk minden kedves regisztrálni készülőt, hogy ne hozzunk be a játékba élő személyeket, tehát nem szeretnénk azt meglátni, hogy a karakternév ugyan az, mint a pb-nek használt karakter kép.


Segítségek

Regisztráció előtt vagy után, de mindenképpen fontos elolvasni a szabályzat mellett, a világleírást, valamint csoportokat, érdemes a hírekhez benézni hátha olyan információ fogad, ami érintheti a karakteredet is.

Karakterlap

Lehetőséged van Canon vagy saját karakterlapot írni, ezeket a Karakteralkotás kellékei fórumrészben találod meg. Az Előtörténetre két hét áll a rendelkezésedre, de ha kicsúszol az időből és jelzed a késlekedést akkor nyilván meg fogjuk érteni és hagyunk időt. Azon userek akik nem írnak karakterlapot, és/vagy félkész Előtörténettel rendelkeznek és nem jelzik semmilyen módon a haladék kérést, törölve lesznek.
Azon userek akiknek van karakterlapuk de eltűnnek inaktiválva lesznek és a karakterlap és megkezdett játékok az archívumba kerülnek, kérésre bármikor visszaállítható.
Canon/keresett karakter esetén, szabad verseny van, és azé lesz a karakter aki előbb kész ET-vel áll a staff elé, ezért kérlek ilyen esetekben igyekezettek mielőbb kész ET-vel jönni.
Nagyon fontos tudnivaló hogy a canon karakterek esetében még fontosabb az aktívság, és az hogy az alapvető koncepcióhoz tartsuk magunkat, a staffnak joga van visszavonni a jogot a karaktert, ha nagyon nagyon eltér a megadott körvonalaktól! Persze nem szeretnénk ilyesmit tenni, ezért is kérjük hogy jól gondoljátok meg a karakter választást.
Kivételes esetek természetesen vannak, de erről szóljatok az illetékeseknek.


Játék

A játék során ha egyszerre többen tartózkodtok egy helyszínen és egymással játszotok vegyetek fel egy bizonyos sorrendet. Pl. először James, azután Sara majd Emil ír. És ez így kell menjen amíg valaki nem csatlakozik, vagy el nem megy.
Figyeljetek arra, hogy más karakterét, megölni nem lehet, neked is kedves a karid nem? Másnak is.

Ha valaki elolvassa mások postjait, de a szereplője a játék során nem tudta meg azokat az információkat, aminek a karakter gazdája tulajdonában van, akkor ezt tartsa észben a játék során, és ne írjon olyan dolgokról, amiről ő nem tudhat elvileg.

Inaktív karakterre (azaz a helyszínen nem tartózkodó karakterre) nem írhattok rá semmi eseményt. Mint például a konfliktusokkor miután elment a karakter nem írhatod még oda, hogy még ezt és azt mondtad és tetted. Mert az nem megtörténtnek van nyilvánítva ilyenkor, hisz a karakter nem tartózkodik a helyszínen.

Avatar/aláírás

Az avatar mérete 200*320, ennél nagyobb semmiképp se legyen. Elfogadjuk még a 180*300as méretet is ha szükséges. Az avatar bármilyen hírességről készült kép lehet, gif azonban nem. Ahogyan rajzolt anime/manga/fanart rajz sem. Az előtörténet elfogadása után, javaslom az avatarfoglaló használatát, hiszen ha nem foglalod le a képet, az szabad préda marad másoknak. Kérjük kerüljétek a konfliktushelyzetek és elfogadás után foglalózzatok.
Aláíráskép max 500px széles lehet(ez természetesen lehet sima kép, szerkeszett gifek, amit szeretnétek) hogy ne húzza szét az oldalt, ha ennél nagyobbat szeretnétek, javaslom a spoiler parancs használatát.
Félkész Et-vel rendelkező karakterek nem foglalnak avatart, tehát ha valaki időközben ugyanazon avatarral hoz egy kész karaktert akkor nyilván az övé lesz, mert hamarabb készült el. Kivételes esetek természetesen vannak, de erről szóljatok az illetékeseknek.

Egyéb

- Ha problémátok adódik egymással, akkor ne egymást ócsárolva nyilvánosan tegyétek hiszen a többi user szeretne kimaradni a konfliktusból, privát üzenet formájában el tudjátok intézni ha pedig mégsem úgy jelezzétek problémát az egyik admin felé, és számíthattok a segítségre.
- Tartózkodjunk a nyílt politikai, vallási vitáktól, ez itt nem annak a fóruma.
- Tartsuk egymást tiszteletben és ne pocskondiázzuk a másikat.
- A fórumon megengedett a szabados nyelvhasználat, amíg az nem sérti a userek magánszféráját.
- Chaten folyhat karakteres játék de semmiképpen nem hat ki a fórumra, minden ami ott történik ott is marad és nem számít a karakter életébe.

A Staff a változtatás jogát fenntartja!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Szabályzatunk
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kitsunia :: Szabályok és egyéb fontos dolgok :: Nagykönyv-
Ugrás: